Resultaten

Wat onze cursisten van onze clinics en trainingen ervaren

"Vorige week een clinic deadliften gevolgd. Duidelijke uitleg maar vooral leerzaam. Ik sport al geruime tijd maar blijkbaar voerde ik de oefening niet goed uit. Tijdens deze clinic werd de gehele oefening in stappen uitlegt en na ieder stukje uitleg werd er geoefend. Uiteindelijk is het aan jezelf om de techniek eigen te maken en in te bouwen tijdens je trainingen maar deze clinic heeft mij in ieder geval de handvatten gegeven om de oefening juist uit te voeren."
Reinie Wekenborg
"Vandaag een prachtige deadlift clinic mogen volgen bij de mannen van Crossbox 077. De uitvoering van je deadlift gaat tijdens de cursus van een 6 of 7, naar een 8 of 9. Een echte aanrader voor iedere fanatieke sporter of zorgprofessional zoals fysiotherapeuten en of personal trainers. Sta je mannetje en ben het mannetje, met het streven naar een perfect uitgevoerde deadlift bij Crossbox 077 Academy!"
Sjoerd de Bruijn
"Zeer professionele clinics en trainingen. Duidelijke en heldere uitleg door trainers die veel verstand van zaken hebben. Zeker een aanrader! Heb er zelf erg veel aan gehad. "
Imke Geijbels
"Super interessante trainingen & Clinics en mega veel aan gehad, om onder andere de oefeningen beter uit te kunnen voeren en eindelijk meer gewicht met de squat aan te kunnen!"
Mandy Buil
"Onmisbaar voor iedereen die serieus met krachttraining bezig wil zijn en zich verder willen ontwikkelen. SUPER!"
Boy van Minderhout
"Mooi concept in de regio Venlo voor het delen van kwalitatieve informatie! Vandaag de deadlift clinic bijgewoond met een goede mix van theorie en praktijk (oefenen). Uiteindelijk mijn techniek nog iets kunnen finetunen waardoor ik de oefening nog beter kan uitvoeren."
Marco Bouten
"Zeer professionele clinics en je zag en voelde meteen resultaat in de uitvoering van de oefeningen! Aanrader!"
Tess Holtermans
"Super clinics. Door de kleine groepen veel persoonlijke aandacht. Direct resultaat in de gym. "
Max Marcelissen
Open chat
Direct gesprek starten?